Speeltijden

vrijdag

zaterdag

Festivalhart

15.00 - 23.00
start elk kwartier

zondag

Festivalhart

12.00 - 18.00
start elk kwartier

Eva van Pelt | Hier (concert voor één)

terug

Muziek | 15 minuten
Toegang: € 3,50

Op de zeldzame momenten dat we werkelijk contact met iemand maken, voelen we wat er echt toe doet. In Hier (concert voor één) draait het om dat moment.

Eva van Pelt speelt voor slechts één enkele bezoeker. Je treedt binnen in een bijzondere ruimte, waar je tegenover haar plaatsneemt. Zij stelt vragen en je kijkt elkaar 1 minuut in de ogen aan. Ze speelt een nummer in een unieke uitvoering, die ontstaat en aansluit op wat ze in dat gedeelde moment te weten is gekomen of heeft gevoeld.

Eva van Pelt is een Brabantse zangeres en maker. Met haar Nederlandstalige nummers maakt ze sterke, persoonlijke voorstellingen in het spannende grijze gebied tussen popmuziek en theater. In 2016 studeerde zij af als zangeres aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. In 2012 ontving ze de Gouden Thermometer op festival 39Graden.

Het is niet mogelijk voor deze voorstelling online te reserveren, maar zorg dat je in de buurt bent en wie weet zit jij tegenover Eva tijdens LA Breda! Elk kwartier is er ruimte voor een nieuw concert voor één.