39Graden Route op STEK

Dans, theater, muziek | 90 minuten
Toegang: € 5,-

Geef je over aan het onbekende! In een caravan, loods, voormalige bus en andere bijzondere hoeken van het creatieve STEK zal menig jong talent je verrast doen staan. Theater,  dans, circus en muziek; gegarandeerd dat je na het zien van deze mini performances barst van de energie.

39Graden is een platform waar jongeren tussen de 15 en 21 jaar de mogelijkheid krijgen om hun podiumtalent verder te ontwikkelen. In deze route is een aantal deelnemers te zien die afgelopen festivaleditie in Podium Bloos opvielen.

39Graden is een productie van Podium Bloos.

Met o.a. Floor Langen (theater, winnares Gouden Thermometer 2018), Claire Vrijenhoek & Ankie de Wolff (theater), Elise Reiniers (dans, Element Strong), Rik Verschueren (breakdance/modern) en Verse Jappe (rap, Kunstbende).

Florian Myjer | Oliver

Theater| 45 minuten
Toegang: € 5,-

Wanneer is het leven geslaagd?

Oliver is een intieme solo over vaders en zonen en een in onbruik geraakt beschavingsideaal.

Zich scherpend aan voorbeelden, zich verliezend in verlangens en de toekomst en schavend aan zijn eigen verhaal bouwt rasverteller Florian Myjer zorgvuldig een fijnzinnig spiegelpaleis waarin het verlangen naar beschaving en schoonheid alle kanten op kaatst.

Het kersverse talent Florian Myjer studeerde in 2017 af aan de Toneelacademie Maastricht en maakt bij en met De Warme Winkel en Frascati Producties zijn eigen voorstellingen.

Zijn voorstelling Regina Rex is dit seizoen genomineerd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs.

Tekst, concept & spel: Florian Myjer | begeleiding: Ward Weemhoff |Kostuum: Hanne Pierrot | een coproductie van De Warme Winkel en Frascati Producties

Kun je niet kiezen?

Maak dan gebruik van één van de samengestelde routes. Daarnaast profiteer je ook nog eens van een korting op het totaalbedrag!

Zaterdag 30 juni route 1:

20.00 uur Florian Myjer | Oliver
21.00 uur Kim-Jomi Fischer & Marta Alstadsaeter | Engel (première)

Voor maar € 12,50 Tickets