Locatie

In het weekend van 8, 9 en 10 september 2017 is terrein KlaversJansen dé plek om te zijn. De pleinen en installaties op het terrein zijn gratis toegankelijk. Op het plein aan de Belcrumweg kun je terecht voor informatie over de voorstellingen, kaartjes en een hapje of drankje. Het is de plek om gezellig samen te komen en op ontdekking te gaan.

Openingstijden

Vrijdag 8 september:      19.00 – 0.00 uur
Zaterdag 9 september:   13.00 – 0.00 uur
Zondag 10 september    11.00 – 18.00 uur

Kaartverkoop

Vanaf dinsdag 1 augustus koop je je kaarten voor LA Breda via onze website. Dagelijks zijn tot een uur voor de eerste voorstelling start, de kaarten online verkrijgbaar. Kaarten koop je via het programmaoverzicht of via de ticket-pagina. Op de dag zelf zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar aan de festivalkassa.

Heb je nog vragen over de kaartverkoop, mail naar info@labreda.nl bel naar 076 – 572 08 05 (Podium Bloos).

Plattegrond

Pers

Open hier de persmap. Voor persvragen kunt u contact opnemen met Jessica van der Werf. Per mail via pm@podiumbloos.nl of telefonisch via 076 – 572 08 05.

Partners

Podium Bloos, Theaterwerkplaats Tiuri, The SCENE Of Dance, Dundas Produkties, Nieuwe Veste, Stichting Prisma, AKV | St. Joost, Schippers&VanGucht, Electron, Fijnproevers en smaakbarbaren, Open Monumentendag,  STEK, Dansnest, Klaarlicht en Atelier Lian Verhoeven

Met dank aan

Gemeente Breda, Via Breda, TCC

Contact

mail: info@labreda.nl

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier: