Festivalhart & locaties

In het weekend van 29, 30 juni en 1 juli 2018 is terrein KlaversJansen dé plek om te zijn. Het festivalhart bevindt zich op het plein aan de Belcrumweg, tegenover Electron en is de ontmoetingsplek tussen de vele voorstellingen, theatrale installaties en expo’s. Het is de start en aankomst van jouw ontdekkingsreis door LA Breda.

Een gloeiende barbecue met een keur aan gezonde lekkernijen; de heerlijke geur komt je al tegemoet. Het plein is de plek om de festivalsfeer te proeven. Maak je keuze uit een van de vele voorstellingen of routes. Praat na met de kunstenaars en met je vrienden, maak vrienden. Dwaal rond en laat je verbazen door de gratis toegankelijke theatrale installaties en exposities, volg het onderzoek van Dansnest  of bouw mee aan het kunstwerk van Nieuwe Veste. Even bijkomen kan ook, bijvoorbeeld met een bijzonder biertje van lokale bodem en de zwoele melodieën van plaatselijke bands van o.a. Poppodium Phoenix.

LA Breda bespeelt meerdere locaties. Soms heb je tussen de voorstellingen tijd nodig om op een andere locatie te komen. Houd hierbij rekening met het plannen van je bezoek. Alle locaties staan aangeduid op de plattegrond. Bij routes staat de startlocatie aangegeven.

LA Breda wordt geproduceerd door Podium Bloos.

Openingstijden festivalhart

Vrijdag 29 juni     –  vanaf 18.30 uur
Zaterdag 30 juni  –   vanaf 15.00 uur
Zondag 1 juli        – vanaf 12.00 uur

Kaartverkoop

Kaarten kun je kopen via onze website: www.labreda.nl. De kaartverkoop start op 15 mei. Tijdens het festival zijn kaarten verkrijgbaar aan de festivalkassa in het festivalhart. Hier kun je ook terecht voor tips of informatie over de voorstellingen. De kassa is geopend vanaf één uur voor aanvang van de eerste (betaalde) voorstelling tot 15 minuten na aanvang van de laatste betaalde voorstelling.

Toegang tot het festivalterrein is gratis. Daarnaast zijn er veel installaties gratis te bezoeken tijdens het festival.

De kaartverkoop loopt via Podium Bloos. Heb je nog vragen over de kaartverkoop? Neem dan contact op met Podium Bloos via info@podiumbloos.nl of bel naar 076 – 572 08 05 (Podium Bloos).

Plattegrond

Pers

Open hier de persmap. Voor persvragen kunt u contact opnemen met Jessica van der Werf. Per mail via pm@podiumbloos.nl of telefonisch via 076 – 2050633.

Partners

AKV | St. Joost, Atelier Lian Verhoeven, BredaPhoto, Chassé Cinema, Dansnest, DockZuidDundas ProduktiesElectron, Klaarlicht, Nieuwe Veste, Playgrounds, Poppodium Phoenix, SBK, SOAB (Belcrum Watertoren)STEKStichting PrismaTheaterwerkplaats Tiuri, 39Graden
LA Breda wordt geproduceerd door Podium Bloos.

Met dank aan

Gemeente Breda, Via Breda en Prins Bernhard Cultuurfonds

Contact

mail: info@labreda.nl

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier: