Kaartverkoop

Dagtickets en passe-partouts zijn te koop via deze link. Tijdens het festival zijn kaarten verkrijgbaar aan de festivalkassa in het festivalhart (mits niet uitverkocht). Hier kun je ook terecht voor tips of informatie over de voorstellingen. De kassa is geopend vanaf één uur voor aanvang van de eerste voorstelling tot aanvang van de laatste voorstelling. Dagtickets geven toegang tot alle voorstellingen van de desbetreffende dag. Een passe-partout geeft toegang tot alle dagen van het festival.

De kaartverkoop verloopt via Podium Bloos. Heb je vragen over de kaartverkoop? Neem dan contact op met Podium Bloos via info@podiumbloos.nl of bel naar 076 – 572 08 05.

Pin Only

Podium Bloos is een PIN ONLY locatie. Dat betekent dat je zowel bij de kassa als aan de bar alleen kunt pinnen of contactloos kunt betalen.

Festivalhart

Live Art Festival Breda bespeelt het gebied KlaversJansen in de wijk Belcrum, een stedelijk ontwikkelingsgebied in Breda. Het festivalhart bevindt zich op het plein van Podium Bloos aan Speelhuislaan 153 en is dé start van jouw ontdekkingsreis door Live Art Festival Breda. Het programma speelt zich af op vertrouwde plekken als Podium Bloos, Electron en de Stokvishallen, maar ook op minder bekende locaties op en rondom het terrein. Voor een overzicht van alle locaties zie de plattegrond hieronder.

Blokkenschema

Voor aanvangstijden en locaties van de voorstellingen zie het blokkenschema, tijdens het festival ook verkrijgbaar als printversie bij de kassa.

Let op: Voor alle voorstellingen geldt het principe van volloop. Sommige voorstellingen hebben een beperkte capaciteit.

Openingstijden festivalhart

Vrijdag 30 augustus | 18.00 – 00.00 uur
Zaterdag 31 augustus | 17.00 – 00.00 uur
Zondag 1 september | 10.00 – 18.00 uur

Plattegrond

Partners

39Graden, AKV|St. Joost, BredaPhoto, Chassé Cinema, Corpo Máquina, Dansnest, Dock Zuid, Dundas Produkties, Graphic Matters, PLAN Brabant, Schippers&VanGucht, Stedelijk Museum Breda. Live Art Festival Breda wordt geproduceerd door Podium Bloos.

Organisatie

Live Art Festival Breda is een initiatief van Podium Bloos. Podium Bloos is een verrassend theater en werkplaats voor makers en bezoekers. Een plek waar talent zich kan ontwikkelen, waar met lef en creativiteit ongebaande paden betreden worden en waar de mooiste dingen te zien zijn. Het gebouw is een complex met grote theaterzaal, café en foyer, twee theaterstudio’s en een dansstudio.

Met dank aan

Contact

Vragen of tips? Stuur een e-mail naar info@labreda.nl. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier: